Skader du deg selv eller har du selvmordstanker? Kjenner du noen som skader seg selv eller går med selvmordstanker? Trenger du noen å snakke med? Vi har åpent for drop-in hver tirsdag kl. 16-19. Du kan komme på døren eller avtale på forhånd.

Ta kontakt på post(at)lfss.no, eller ring 955 20 848.

Du kan også chatte med oss (les mer).

Hos oss i LFSS kan du snakke med noen som ønsker å forstå din situasjon. Våre frivillige har egenerfaring som brukere eller pårørende.

Tar du kontakt fordi du tenker på en du kjenner, har vi forståelse for at du kan være bekymret uansett relasjon til den det gjelder, og at du kan trenge å dele dine tanker.

Vi vil gi deg hjelp så lenge du trenger, enten det handler om ett enkelt besøk eller regelmessige samtaler over tid. Føler du deg tryggere på én eller flere av våre frivillige og ønsker å følges opp av de(n), vil vi gjøre vårt beste for å tilrettelegge for dette.

LFSS er en landsdekkende organisasjon. Du kan derfor bruke våre tjenester uansett hvor i landet du bor, og våre lavterskeltilbud er gratis. Du kan velge om du vil være anonym, og vi har taushetsplikt.

Dersom du ikke kan møte på drop-in, kan du avtale møte med oss alle dager mellom kl. 10-23. Se kontaktinformasjonen over.

Vi ønsker alle velkommen, uansett bakgrunn, alder, hudfarge, kjønnsidentitet, funksjonsnivå, legning eller annet.